keskiviikko 15. huhtikuuta 2015

Lahden KV näyttely ja gööttiyhdistyksen kevätkokous 21.3.2015

Nyt on Pilvikin päässyt varmaan yli 2 vuoden näyttelytauon jälkeen esiintymään. Voin sanoa, että hirvitti lähtee. Ihan siitä syystä, että taukoa oli ollut niin paljon. Pilvin käytös näyttelyissä ei ole lainkaan taattu. Jos sitä ei huvita esiintyä niin se ei sillon todellakaan tee sitä, vaan vetää sekä räksyttää.

Tällä kertaa käytös oli  kuitenkin yli odotusten. Niin osasi olla ja tykkäsi kun sai taas näyttää nätiltä. Suorastaan nautiskeli!

Kuvat: Miia Kierikki-Malinen

Pilvi pikkarainen

Pilvin arvostelu: 
Oikeat mittasuhteet. Raajaluusto saisi olla voimakkaampi. Feminiininen pää. Rintakehä saisi olla pidempi. Tasapainoisesti kulmautunut. 
Turhan laskeva lantio, jonka takia takaliike jää turhan lyhyeksi. Hyvä karvan laatu ja värimerkit. Mukava luonne. Esiintyy hyvin.

ERI

Tuo viimeinen maininta: "Esiintyy hyvin" lämmitti erittäin paljon mieltä, kun tiedän millainen luupää Pilvi voi oikeesti olla. Kyllä mä vähän olin ylpeä sen hyvästä käytöksestä. Sen puolesta näyttely oli oikein onnistunut.

Näki pitkästä aikaa ihania näyttelykavereitakin.
Varsinkin Päivi P:n kanssa käymä keskustelu jäi päähäni pyörimään ja jota olen ajatellut päivittäin sen jälkeen kun tulin kotiin. Katostaan, katsotaan. En kerro asiasta vielä sen enempää ;)
Meillä oli näyttelyn jälkeen gööttiyhdistyksen kevätkokous. Oli kiva kun siellä oli enemmän porukkaa kun syyskokouksessa. Viime vuonna menestyneet saivat pyttyjä ja kansioita täytettäväksi.
Pakko laittaa Pilvistä vielä tämä kuva.
Tämä kuva kertoo tuosta koirasta enemmän kuin tuhat sanaa!!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti