keskiviikko 16. elokuuta 2017

Kesä täynnä touhua

Miten se aika on taas kulunut. Johonkin hukkunut.
On ollut keväästä asti monta jännittävää asiaa. Hileen odotusaika meni hienosti.
Pennutkin synnytti vallan omatoimisesti ja helposti. 18.6. tuli maailmaan viisi urosta ja kolme narttua. Pennut kasvoivat hurjaa vauhtia ja Susanna piti minua ajan tasalla kun itse en kertakaikkiaan ensimmäisinä viikkoina päässyt niitä katsomaan. Pakkailin nimittäin siinä vaiheessa muuttolaatikoita.
Olin laittanut asuntoni myyntiin ja oli aika vaihtaa maisemaa.

Tilaisuuteen on tartuttava heti kun sellainen sattuu kohdalle.
Löysimme avomieheni kanssa kivan talon isolla tontilla ja muuttotouhuissa on mennyt tuhottomasti aikaa. Kahden asunnon tyhjennys, loppusiivous ja kaikki muu siihen liittyvä vei viikko tolkulla aikaa.

Nyt olemme tähän vanhaan taloomme asettuneet ja elo on mukavaa. Pihaa on saatu vähän aidattua ja ulko-ovi saa olla auki. Koirat pääsevät pihalle kun siltä tuntuu ja aika usein on tuntunut. Makailevat aurinkoisena päivänä terasilla kun kuolleet lahnat.

Pilvin lempihomma. Lelujen suolestaminen.

Pappakoiran mielipuuha. Makaaminen oven edessä.

Pentujen katsomisreissut Paneliaan pääsin toteuttamaan vasta siinä vaiheessa kun ne olivat neljä viikkoisia. Monta reissua tuli tehtyä. Kokonainen päivä siinä meni kun matkaa yhteen suuntaan oli noin 170 kilometriä. Taidankin tehdä ihan oman päivityksen kun pennut ovat nyt saaneet viralliset nimet ja osa on lähtenyt jo varsinaisiin kotehinkin. 

Kyttääjät

Aina pitää tuoda pihalta tuliaisia. Kaikille maistuu. varsinkin Pöhkölle.Ei kommentteja:

Lähetä kommentti