lauantai 19. elokuuta 2017

Tuisku ja Match Show

Lauantai aamuna oli mukava ilma ja ajattelin Tuiskun kanssa piipahtaa paikallisessa mätsärissä kun täällä kerran sellainen järjestetään.
Namia, näyttelyhihna, vesikippo Tuiskulle mukaan ja minulle jakkara, vaihtotakki yms. ja sitten menoksi.
Alkuun olikin ihan hyvä ilma, mutta pilviä alkoi kerääntymään ja sää synkkeni. Tuisku ei meinannut millään pysyä paikallaan ja olisi kamalasti tarvinnut olla tekemistä, että olisi ollut hiljaa. No, me ei olla pitkään aikaan kaksistaan missään käyty joten siellä piti sitten muille koirille irvistellä.
Loppujen lopuksi päästiin kuivin nahoin vielä pienten aikuisten kehään.
Siellä käytös oli ihan mallikasta. Innokasta seuraamista ja yhdessä tekemistä. Tuisku oli niin innoissaan, ettei toisesta koirasta välittänyt. Sininen nauhakaan ei harmittanut. Mehän oltiin lähdetty vain kannatuksen vuoksi liikkeelle.
Kun kaikki koirat olivat saaneet joko punaisen tai sinisen nauhan, niin sinisen saaneet pienet aikuiset pyydettiin kaikki kehään riviin. Siinä mentiin rinkiä ja Tuisku oli edelleen innokas ja käyttäytyi hyvin. Seistä pönötti niin kun olisi aina kehissä käynyt, äitinsä tyttö 😊 Odotin koko ajan, että koska Tuisku mainitaan. Ei vaan nimeä kuulunut ja yllätys olikin suuri kun tuomarin valinta sinisten voittajaksi oli Tuisku. Mukavaahan se oli.
BIS-kehässä ei sitten ollutkaan mukavaa, kun takana oli valtavan kokoinen musta koira ja vettä tuli lähes kaatamalla. No, tämäkin oli meille kuitenkin pieni voitto.

Mukava päivä.

Oli siellä kuvaajakin ja sain muutaman kuvan päivästä muistoksi.

Kuvien julkaisuun on lupa.
                     Yhdessä mentiin ja yhdessä tehtiin hyvä päivä.

Meillä oli siellä tuttujakin.
Suosittelen, jos Oriveden suunnalla palveluja tarvitsette.
Kaikkea löytyy. Hieronnasta trimmaukseen, ravinteista makupaloihin!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti