torstai 9. toukokuuta 2013

Tampere KV 4.5.2013

Tampereen kansainväliseen koiranäyttelyyn on aina mentävä, kun se on noin puolen tunnin ajomatkan päässä kotoa. Ja niin kun arvata saattaa päivästä tuli oikein mukava. Oli paljon tuttuja, läheltä ja kaukaa. Sai monen kanssa vaihtaa kuulumisia pitkästä aikaa. Gööttejä oli mukana noin pari kymmentä. Tuomarina erittäin mukavan tuntuinen nainen, Rita Kadike-Skadina.

Kuvat: Tarja Vataa

Mia ja Reino
Reino
 Pilvin pentuja, jotka ovat nyt 15 kk ikäisiä, oli pari paikalla. Reino (Cimillan Xantos Xtramakee) sai ERI:n ja esiintyi todella mallikkaasti!


Iita
                     
Iita oli ensimmäistä kertaa näyttelyssä esiintyi aivan loistavasti. Iita (Cimillan Xara Xtrahurmaava) sai ERI SA ja oli oman luokkansa paras. Pääsi paras narttu kehäänkin, josta sitten tippui pois, mutta hieno alku ensimmäiseksi kerraksi.


Minä ja Pilvi

Pilvi jaksoi heiluttaa häntää!
    
Pitihän se Pilvikin esittää.
Kävi taas ylikierroksilla ja oli vähän liian mukavaa kehässä. Räksyttämään oli päättänyt alkaa, enkä saanut millään hiljaiseksi. Tuomari ei siitä kamalasti välittänyt.
Pilvi oli valionarttujen kakkonen ERI SA ja pääsi paras narttu kehään myös. Onneksi oli Mian kanssa sovittu, että jos Pilvikin pääsee, niin Mia esittää siinä kehässä Iitan. Ja niinhän siinä kävi, että äiti ja tytär olivat siellä sitten molemmat.
Pilvi pärjäsi ihan hyvin, vaikka en sen käyttäytymiseen ollutkaan tyytyväinen. Tulos siis PN4

Päivä oli ihana ja kiitos kaikille kamuille seurasta!!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti