sunnuntai 2. elokuuta 2015

Olemme viettäneet kesää

On ollut koirille sopivat ilmat tänä kesänä, ainakin tähän asti.
Olemme koirien kanssa lomailleet Raumalla 22.-25.6.. Vietimme Poroholmassa kolme yötä. Meilä oli mökki vuokrattuna. Ihana paikka ja todella koira ystävällinen. Sen omistajalla on myös koira ja sen takia nelijalkaiset ovat sinne tervetulleet. Mökistä ei peritty minkään näköistä lisähintaa, vaikka karvaiset ystävämme oli mukana. Suosittelen paikkaa todella lämpimästi kaikille. Rannoilla ei ollut ainuttakaan kieltomerkkiä, että koiria ei olisi saanut uittaa. Meidän vierailun aikana oli tosin niin viileää, ettei tullut mieleenkään lähteä luttamaan edes matalaan veteen koirien kanssa.Ihana ilta.

Mökit olivat aivan loistavassa kunnossa. Muistaakseni pari vuotta sitten remontoitu ja niihin oli rakennettu pikkuruinen wc sisälle, jossa oli pieni lavuaari ja sinne tuli vain kylmä vesi. Varustuksena oli jääkaappi sekä mikro. Nukkumapaikkoja olisi ollut kuudelle.

Meidän mökki


Terassille sai hyvin aidattua koirielle alueen. 

Olemme muuten viettäneet aikaa kotosalla ja lähimetsissä kulkien. Eipä tuo metsässä kulkeminen oikein edeisty kun kaikki jäävät syömään mustikoita ja röyhtäilevät kotimatkalla kun masut on täynnä. Eikä niistä kunnon kuviakaan saa. Jokaisella on päät pusikossa.


Tuisku


Pilvi


Pyry

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti