lauantai 31. lokakuuta 2015

Pentusuunnitelmat keväälle 2016 valmiina

Olemme viettäneet tässä hiljaiseloa ja pörränneet kotinurkissa. Samalla on tullut mietittyä, että mitähän sitä jatkossa tekisi. Kyllä niin laittoi "närästämään" kun ultrassa Pilvi todettiin tyhjäksi. Ei siinä auttanut muu kun tirauttaa pienet pettymysten kyyneleet ja jatkaa eteen päin.

No, nyt on jatkettu eteen päin ja hyvän ystävän kanssa lyötiin päät yhteen. Alettiin miettimään, että Pilville pitää kyllä mies vielä saada. Ja siitä se sitten lähti. Viestiä menemään ja kysymään.
Olisi pohjoisempana sellainen komea, mukavan oloinen, nuori, viriili uros. Josko siitä olisi Pilvi Pikkaraiselle mieheksi. Kaikki tarpeelliset tutkimuksetkin oli tehty ja vähän enemmänkin MyDogDNA-testiä myöten. Ja vastaus oli myöntävä.

Eli meillä nyt on ihan oikeasti suunnitelma seuraavaan juoksuun jota odottaisin tulevaksi siinä huhtikuun alun tietämissä.
Ajomatkaa tulee 500 km yhteen suuntaan, joten proge-testit tehdään ainakin pariin kertaan, jotta menisi ajoitus nappiin. Ja sitten sata lasissa Ouluun. Ei vais. Ihan rajoitusten mukaan, luulisin.

Mutta asiaan. Pilvin sulhaseksi on valittu Kompiaisen Caamoksen Kaataja "Kamu"

    Kuva: Tanja Tolvanen

FI MVA SE MVA BY MVA RO MVA RO GR MVA

Syntynyt 18.11.2012
Silmät terveet, polvet 0/0, kyynärnivelet 0/0, lonkat B/C
selkä kuvattu terveeksi, jalostustarkastuksessa: Erittäin hyvä

Kamu viettää suhteellisen aktiivista koiran elämää ja haluaa käydä paljon metsälenkeillä ja mm. tokoilee. Kone ei hyydy, vaikka miten paljon mentäisiin. Forrest Gump, aina menossa. Nuorimies haluaa olla göötin tavoin kaikessa touhussa mukana ja satasella. Sitten kotona osataan myös olla ja rauhoittua. Nauttia vaan loikoilusta ja perheen muiden koirien sekä ihmisten seurassa.
Lyhyesti sanottuna: tervepäinen koira

Kuva: Ari Lavander                                                   Kuva:Ari Lavander
Kamu
Hyvän tuulinen veijari
               
Jos ja toivottavasti kun pentuja saadaan aikaiseksi, niin niistä tulee todennäköisesti aktiivisia ja rohkeita koiria, jotka tykkäävät ihmisten läheisyydestä ja ovat hyväluontoisia sekä leikkisiä. Omaa tahtoa niillä tulee myös olemaan sopivasti, ei mitään nössyköitä.
Pennut tietysti kasvatetaan rakkaudella hoitosedän ja siskopuolen aktiivisella avustuksella noin 9 viikkoisiksi. Mutta siihen haaveeseen on vielä aikaa.



Nyt saa pitää peukut, ukkovarpaat ja tassut pystyssä! Toivotaan, että tällä kertaa kaikki menee nappiin. Innoissaan tässä jo ollaan. Sekä minä, että uroksen omistaja. Koirista en tiedä, mutta eiköhän se innostus siitä ala kun Kamulle viedään keväällä juoksuinen narttu nokan eteen.
Vai mitä olette mieltä? ;)

Meinasi ihan unohtua! Herttinen sentään.
Kiitos Tanjalle, että saan tämän hienon uroksen Sadepilven B-pentueen isäksi.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti