lauantai 9. toukokuuta 2015

Sadepilven B-pentue suunnitteilla!!

Meillä oli tänään treffit. Minulla ja Pilvillä.
Lähdettiin käymään Helsingissä ja syy on Päivi P:n hän kyllä itse tietää miksi ;) Osoitan syyttävän sormeni taas siihen suuntaan.

Meillä oli siis tapaaminen ja kävimme vierasilla. Pilvi pääsi tutustumaan miesehdokkaaseensa ja oli hyvin tyytyväinen emäntänsä valintaan. Mitään kova äänisiä vastalauseita ei  tullut.
Konnunkodon Elric Melnibone "Elvis" on aivan ihastuttava herra. Rauhallinen ja kovin miehekäs. Tasoittaa hienosti Pilvi Pikkaraisen luonnetta ja on sopivan roteva.

Meillä on siis pentu suunnitelmia ja olenkin ollut tässä viime aikoina ihan täpiöissäni asiasta. Hittolainen sentään, että olen aivan liekeissä!! Wu-huu!!Elvis, minä ja Pilvi

Helsingissä oli ihana aurinkoinen ja lämmin päivä. Olokin oli hyvin aurinkoinen. Niin minulla kun Annella.

Elviksestä vähän vanhempi kuva


Elviksen tämän päiväinen kuva. Ihan ei ole nappi otos, mutta saanee kelvata.

Kyllä siinä helposti hurahti pari tuntia koirien tutustuessa, meidän kahvitellessa ja aika tuntui rientävän. Koirien omistajatkin tulivat hyvin juttuun ja sitähän riitti ja olisi riittänyt vaikka iltaan asti. 

Tästä ihastuttavasta yhdistelmästä löytyy tarkempia tietoja Sadepilven kotisivuiltä. Etusivulla on suora linkki. http://sadepilven.esy.es/ 

Olen kamalan pahoillani blogin lukijoiden puolesta, mutta joudutte kestämään tätä minun hehkutustani jatkossa. Empäs olekkaan pahoillani!!! :D 

Pitäkäähän peukut ja tassut pystyssä, että meillä tärppää sitten loppu kesästä!!

3 kommenttia:

 1. Oi että, täällä hirmuinen gööttivauvakuume ja varsinkin kun tuo uros on tuollainen punertava!! :) Innolla odotellaan siis jos tulisi kauniita pentuja! (vaikka kauniitahan ne on, ihan sama minkä värisiä sieltä tulisi!!) :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Jos täällä nyt jotain saadaan aikaiseksi, niin lupaan taas päivittää jatkuvasti blogia ja koiria saa aina tulla katsomaan kunhan ilmoittaa etukäteen :)

   Poista
 2. Voi vitsi kuinka hyvän näkönen uros Pilville löytyi!!! :)
  Gööttivauvakuume lähenee sataa astetta... taas!

  VastaaPoista