perjantai 18. huhtikuuta 2014

Juoksu jatkuu

Eilen torstaina oli rauhallinen päivä.
Koirat pääsivät metsälenkille. Drago oli vapaana ja Pilvi 5 metrin fleksissä. Koirat olivat muutenkin koko päivän ihan kavereita. Ihan kun koko juoksua ei olisi ollutkaan.

Tänään juoksun alusta on kulunut 12 vuorokautta.
Täällä oli aamulla jo pienet harjottelusessiot, mutta ilmeisesti mitään ei vielä tapahtunut. Päivä mentiin perä kanaa kun köyhän talon porsaat.
Neljän aikaan oltiin metsälenkillä ja siitä ei meinannut tulla yhtään mitään. Rakkaus alkoi roihuta siihen malliin, että metsäpalon vaara alkoi olla todellinen, joten aattelin, että nyt kyllä pitää mennä kotiin. Merkit olivat sellaiset, että kohta ollaan nalkissa metsässä. Vaikka onhan se romanttinen paikka harrastaa pentujen tekemistä. Varsinkin pääsiäisenä.
Kotiin kun  päästiin niin Pilvi pakoili Dracoa mennen olohuoneen pöydän alle. Se oli jotenkin kamalan jännittynyt. Silti se oli pöydän alla pylly pystyssä :)

Pienten torkkujen jälkeen rakkaus alkoi taas roihuta. Ei siinä ehtinyt kissaa sanoa, kun tajusin, että nyt ollaan oikeissa hommissa. Kerkesin lattialle istumaan kun koirat olivat jo peput vastakkain. Pilviä piti ensin rauhoitella, mutta rentoutui sitten siinä määrin, ettei tarvinnut koko aikaa rapsuttaa. nalkissa olivat puolisen tuntia. Kyllä nyt on hiljaista ja väsynyttä väkee :D

Toivottelemme siis kaikille oikein antoisaa ja muna rikasta pääsiäistä :)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti