keskiviikko 16. huhtikuuta 2014

Pilvin juoksu ja sulhanen

Ajattelin kirjoittaa Pilvin juoksusta ja sen tapahtumista, astutuksesta ja siihen liittyvistä jutuista.
Pilvillähän on yksi pentue, Cimillan x-pennut. Mutta esim. astumista en ole koskaan nähnyt tai kokenut, mutta nyt siihen on mahdollisuus. 

Tätä juoksua on odotettu yli vuosi. Valmistauduttu siihen käymällä kasvattaja kurssi ja hakemalla kennelnimi. Ja jos eteeni tulee mieltä vaivaavia asioita, niin onneksi minulla on ihania kasvattajaystäviä ja muita koiramaisia ihmisiä joilta voin kysyä neuvoa ja apua.


Eilen oli sovittu, että Pyry lähtee aamulla hoitoon ja haen illalla Draco-sulhasen meille niin kauaksi aikaa kun koiria toisensa kiinnostaa. Kyllä Pyryn kanssa alkoi mennä jo hermot. Juoksun alusta oli 9 päivää ja ettei tärppipäivät mene ohi, niin oltiin ajoissa liikkeellä.


Facebookiinhan päivitin:

Voi pikku Pilvi. Jäi oven taakse itkemään kun vein Pyryn aamulla hoitoon, eikä ollut syönyt pientä luutaankaan sillä välin. Hirveä poru kun tulin yksin kotiin. Päivän kulkenu perässä alla päin, mieli murtuneena, kun ei ole kaveria ja kulkee perässä pää painuksissa. On se pakko ottaa mukaan miehen haku reissulle. Ei tollasta reppanaa voi kotiinkaan jättää. Kyyneleet vaan puuttuu.

Pillvi lähtikin sitten Karkkilaan mukaan miehen haku reissulle. Ja sitä molemmin puolista riemua kun Pilvi tajusi, että huushollissa asuu oikea uros! Ja Dracon iloa kun toin juoksuisen nartun! Pilvi oli niin fiiliksissä, että sillä oli jo häntä heti sivussa kippuralla kun Draco tuli lähelle. Pilvi tuli silmät loistaen tyköni, tuijotti silmiin tuikkivilla tähdillä, että: "tajuutsä täällä on miäs!"


Tultiin kotiin ja ilta meni siinä paikkoja nuuskiessa ja kosiomenojen merkeissä. Dracolla korvat pystyssä, silmät loistaen, "suu hymyssä" ja kuola valuen. Pilvi keikisteli, heitti peppua naaman eteen, pyysi leikkimään, oli kun pahempikin portto itteensä tyrkyttämässä ja sitten "läl läl lää, etpäs saakaan"!


Yön Pilvi oli eteisessä ja Draco keittiössä. Kello oli kolme yöllä kun Draco oli sitä mieltä, että hän haluaa naisen! Alkoi haukkuminen keittiössä. Pääsen eteisen kautta olohuoneeseen ja sieltä keittiöön niin etteivät koirat kohtaa ja kävin sitten yöllä rapsuttelemassa naisen kipeää sulhasta. Mentiin takaisin nukkumaan ja kuudelta herra oli taas sitä mieltä, että eiköhän tässä ole jo yö lusittu, että narttu tänne!

Eipä siinä auttanu muu kun nousta ylös ja päästää nuoripari toistensä lähelle.

Näin meillä eilen ja tänä aamuna. Pävittelen tapahtumia lisää kun niitä ilmaantuu. Olen aikalailla päivät kotona joten mikäs tässä on seuraillessa koiruuksien touhuja. Nauttikoon nyt toisitaan <3

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti