keskiviikko 11. toukokuuta 2016

Pilvi, The Bullataikina

7 viikkoa + 6 päivää

Viimeisessä päivityksessä menin kehumaan, ettei penneleiden liikkeitä vielä tunnu.
Ei ne silloin tuntuneetkaan, mutta kun juuri ennen nukkumaan menoa rauhoituttiin ja siellä olikin jo pientä liikettä.
Päivä päivältä maha-asukit ovat liikkuneet enemmän ja potkut muuttuvat aina vain vaativimmiksi.

Vatsa on kasvanut niin paljon, että eihän tuo koira oikein mitään muuta jaksa tehdä kun maata. Puolen kilometrin lenkkikin alkaa olla jo liikaa. Tänään piti tehdä jo lyhyempi. Kävelykin on sellaista kaakottamista ja heilumista puolelta toiselle. Kovasti ottaa voimille.

Nisistä on jo kolme päivää sitten hiukan puristamalla tihkunut maitopisaroita.
Vatsa tuntuu jotenkin isommalta kun aikaisemmin (ensimmäisessä pentueessa 5 ja toisessa 4) tai sitten tässä alkaa olla jo luulosairas :) Vatsakarvat ovat jo hyvin pudonneet.

Masu karvat harventuneet

Huushollia olen saanut siivottua, ettei siihen tarvitse sitten panostaa kun aika koittaa. Pentulaatikko on jo makuuhuoneen nurkassa valmiina. Pilvi käy siellä huilaamassa ja mylläämässä. Muutenkin hakeutuu pieniin koloihin. Eilen se yritti mennä takapihalla terassin alle ja pääsikin siellä käymään, mutta tuli sentään pian pois. Kun on tieto sen vahvasta kaivautumisen tarpeesta, paikka on nyt estetty verkolla ja nippusiteillä. Onneksi.

Kaikki on pentujen tuloa vaille valmista. Pilvi nukkuu jo mun kanssa yöt makuuhuoneessa. Toissa iltana kun olin menossa nukkumaan niin takaa kuului tassujen rapinaa. Käännyin ympäri ja mamma köpötteli perässä ja paineli pentulaatikkoon maate. Siinä vaiheessa ajattelin, että jos on aika siirtyä tähän järjestelyyn, niin se passaa minulle.

Koitin ottaa Pilvistä tänään muutaman kuvan, mutta ei siitää mitään tullut. Kännykällä sain muutaman surkean otoksen ja laitan ne sitten tähän kun muutakaan siitä ei saanut.

"Mene pois sen kännykäs kanssa"


"Ei kiinnosta"

"Hoh hoijaa, Taas väsyttää"

Tuolla se nyt kuorsaa ja hengittää raskaasti. 55 tiineyspäivää takana.
Emännällä jännitys lisääntyy kun pentujen syntymisajankohta lähenee.
Voi miten toivonkaan, että kaikki menisi hyvin.

1 kommentti:

  1. Iih! Ihan alkaa jännittää teidän puolesta! Ja Pilvi-pienikin ei ole enää niin pieni ;) Täällä kaikki tassut, sormet ja varpaat pystyssä että kaikki menee mallikkaasti!

    VastaaPoista