keskiviikko 4. toukokuuta 2016

Pilvi Paksukainen 6 viikkkoa + 6 päivää

Miten ihmeessä tämä aika menee niin äkkiä!
Noin kahden viikon päästä pitäisi pentujen jo syntyä.

Pilvin odotus on mennyt tavalliseen malliin. Alkuun on ollut pahoinvointia yms. ja nyt on alkanut taas sapuska maistumaan. Kohta pitää vaihtaa vähän energiapitoisempaan penturuokaan. Kävely alkaa olla lähinnä lyllertämistä, eikä hihnassa vetämistäkään enää ole kun ei se pääse niin nopsasti eteenpäin.

Tuli aikanaan ostettua käytettynä pentulaatikko, joka oli aivan liian suuri. Sunnuntaina oli hyvä työskentely ilma ja laatikkoa pienennettiin. Nyt se sopii hyvin makuuhuoneeseenkin.
Edessä on hyvin tilaa sitten kun H-hetki koittaa.

Pilvillä on aina petaamisen ja myllämisen tarve ollut suuri jo hyvissä ajoin. Kaivaminen sen kun lisääntyy päivä päivältä. Laatikkoon laitoinkin sitä varten taas vanhan pussilakanan.

Valitan kuvien huonoa laatua. Ovat kännykällä otettuja.

Pentulaatikko paikallaan ja se piti ratsata samantien. :)


Laatikossa on oma rauha ja muilla koirilla sinne ei ole asiaa.


Tämä kuva on otettu pari päivää sitten. Harmi, että kuva ei näytä todellista vatsan kokoa. Eläinlääkäri ajeli ultassa masukarvoja, mutta niitä näkyy muutenkin jo lähtevän.

Joka päivä makaan lattialla Möhköfantin vieressä ja silittelen paisuvaa masua. Pentujen liikkeitä en vielä ole tuntenut.

Vielä on aikaa panostaa ikkunoiden ja terassin pesuun. Sitten kun pennelit ovat maailmassa, niin ei sellaiset asia kiinnosta vähääkään. Lähes kaikki vapaa-aika menee kuitenkin pentulaatikon vieressä vain katsellessa syntymisen ja kasvamisen ihmettä. Mutta vielä pitää jaksaa odottaa, vähän aikaa.

Pentujen tulevia koteja voi sitten vasta miettiä kun nähdään, että montako syntyy ja onko uroksia vai narttuja.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti