torstai 21. maaliskuuta 2019

Tuiskun leikkaus

18.2. Tuiskulla oli aika eläinlääkärille sterilisaatiota varten.

Leikkaus menikin ihan hyvin ja toipuminen siitä on alkanut.
Siitä on kulunut nyt kolme päivää. Haava on parantunut hyvin.
Koira on väsynyt, hämillään ja jotenkin vähän masentuneen oloinen. Kipulääkettä saa kerran päivässä. Pihalla on käyty vain hihnassa. Näin mennään muutama päivä vielä ihan siitä syystä, etteivät tikit repeä, joita on kolmessa kerroksessa. Tuiskulla kun on tapana sinkoilla pihassa sata lasissa.

Kotona. Vielä ei ole kunnolla herännyt


Leikkauksen kanssa tuli vähän kiire.

Sijoitusnarttu Hinni on astutettu ja se tulisi meille lopputiineyden aikaan ja tekisi täällä pennut. Mieleen tuli ajatus, että jos Tuiskulla tulee juoksu sillä välin niin se on huono juttu. Pyry-paapa nimittäin menee Tuiskun juoksusta ihan sekaisin ja yrittää astua, vaikka se on leikattu 10 vuotta sitten.

Tuiskun juoksu, ylikierroksilla käyvä "Paapa" ja Hinni pentujen kanssa. Ei kiitos!
Täällä olisi sellainen härdelli päällä, että kaikkien stressitaso olisi tapissa mikä ei todellakaan olisi hyvä juttu kenenkään kannalta, varsinkaan Hinnin ja pentujen.


Potkupuku-koira


Leikkaus sattui kyllä parhaaseen mahdolliseen aikaan muutenkin.
Juttelin eläinlääkärin kanssa operaation jälkeen ja siinä tuli ilmi, että Tuiskun kohdussa oli kosteutta ja se ei kuulemma ollut kovin siisti. Seuraavan juoksun jälkeen olisi kuulemma kohtutulehdus ollut enemmän kuin todennäköinen! Näin ollen koko kohtu poistettiin ja leikkauksesta tuli vähän isompi, mitä alunperin oli tarkoitus.
Loppu hyvin kaikki hyvin.


Nyt otetaan rauhallisesti ja annetaan Tuiskulle aikaa toipua ❤️

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti